O spălătorie auto a transformat în reclamă accidentul unui bătrân. VIDEO

Se dă următorul scenariu: eşti patronul unui lanţ de spălătorii auto. Într-o bună zi, un bătrân de 94 de ani vrea să îşi spele maşina la una dintre staţiile tale, dar încurcă pedalele de acceleraţie şi frână şi trece ca un tren prin cabina de spălare, făcând ceva pagube materiale. Laşi totul uitării sau transformi întâmplarea într-o reclamă haioasă?

O spălătorie auto a transformat în reclamă accidentul unui bătrân. VIDEO O spălătorie auto a transformat în reclamă accidentul unui bătrân. VIDEO

Am văzut deja care au fost cele mai bune reclame auto din 2014 (potrivit unor americani), dar videoclipul de mai jos ar putea primi premiul de ingeniozitate în advertising.

Mai exact, lanţul american de spălătorii auto Qwick Qwack a avut parte de un mic accident în zilele trecute, când un bătrân de 94 de ani a încurcat puţin pedala de frână cu cea de acceleraţie şi a trecut ca un tren printr-o cabină de spălare automată, distrugând într-o oarecare măsură echipamentele de acolo.

Dar în loc să îl dea în judecată pe bătrân, cei de la Qwick Qwack au luat filmările de pe camerele de supraveghere şi le-au transformat într-o reclamă care subliniază viteza mare cu care îţi poţi spăla maşina la ei.

Şi da, coloana sonoră face toţi banii, iar scopul pare să fi fost atins, videoclipul având peste 200.000 de vizualizări la momentul scrierii acestui articol.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.