O tânără a încercat să mituiască un poliţist, chiar în sala în care dădea examenul auto

O tânără în vârstă de 31 de ani a fost pusă sub control judiciar timp de 60 de zile după ce a încercat să mituiască un poliţist pentru a da examenul de traseu mai repede.

O tânără a încercat să mituiască un poliţist, chiar în sala în care dădea examenul auto O tânără a încercat să mituiască un poliţist, chiar în sala în care dădea examenul auto

Femeia a abordat un poliţist chiar în incinta Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Suceava, în sala de examinări teoretice. Acesta era ofiţer cu funcţie de conducere, scrie Gandul.info.

„La data de 15 mai 2019 inculpata, o femeie în vârstă de 31 de ani, se afla în incinta sediului Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Suceava, în sala de examinări teoretice. În aceste împrejurări, inculpata a oferit unui ofiţer de poliţie cu funcţie de conducere din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Suceava suma de 100 de euro, formată din două bancnote în cupiură de 50 de euro, pentru ca lucrătorul de poliţie să urgenteze îndeplinirea unui act ce intră în atribuţiile de serviciu, respectiv să îi urgenteze programarea susţinerii probei practice a examenului de obţinere a permisului de conducere auto, în condiţiile în care perioada comunicată ca fiind disponibilă pentru susţinerea probei era septembrie pentru mun. Rădăuţi şi iulie pentru municipiul Suceava”, transmite Tribunalul Suceava, citat de Monitorul de Suceava.

Tânăra s-a ales cu dosar penal şi aşteaptă să vadă ce pedeapsă va primi în justiţie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.