Oameni şi maşini: bărbatul care şi-a remodelat casa în jurul unui Ferrari 512i BB

Holger Schubert e un om pasionat de maşini, iar asta se vede în casa pe care a cumpărat-o, iar apoi a remodelat-o pentru a găzdui, printre canapele, cărţi şi calculatoare, un Ferrari 512i BB.

Oameni şi maşini: bărbatul care şi-a remodelat casa în jurul unui Ferrari 512i BB Oameni şi maşini: bărbatul care şi-a remodelat casa în jurul unui Ferrari 512i BB

Garaje impunătoare pentru supermaşini sau maşini clasice am tot văzut. Dar cum e, oare, să iţi remodelezi casa pentru a avea alături de tine maşina la care ţii? Nu în garaj, în casă.

Holger Schubert e un om care poate răspunde la această întrebare, fiindcă el şi-a modificat locuinţa pe care a cumpărat-o pentru a găzdui o frumuseţe de Ferrari 512i Berlinetta Boxer. Mai mult, a construit şi un pod care face legătura între casă şi drumul din faţa casei.

Ferrari Boxer Berlinetta 512i a fost prezentat în 1981 şi a fost ultima reîmprospătare a modelului BB. Printre noutăţile introduse atunci se numără un sistem de injecţie pentru benzină, un set de lumini încorporate în bara de protecţie faţă şi o lampă de ceaţă amplasată lângă evacuare.

Potrivit manualului de utilizare, motorul de 4.942 cmc de pe 512i BB dezvoltă 340 CP la 6.000 rpm şi 451 Nm la 4.200 rpm, iar viteza maximă este de 260 km/h.

Întreaga poveste a omului care a făcut loc pentru maşină în casă, în clipul de mai jos:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.