Oameni şi maşini: cu un Mercedes-Benz 250C Coupe W114 prin deşert. VIDEO

Mercedes-Benz 250C este, probabil, una dintre cele mai frumoase maşini create vreodată. În felul ei clasic, simplu şi totodată perfect, te atrage şi azi la fel cum atrăgea lumea în anii '70 ai secolului trecut, când a văzut lumina zilei. Iar când proprietarul o iubeşte...

Oameni şi maşini: cu un Mercedes-Benz 250C Coupe W114 prin deşert. VIDEO Oameni şi maşini: cu un Mercedes-Benz 250C Coupe W114 prin deşert. VIDEO

Deşi românii i-au găsit probabil una dintre cele mai urâte porecle (Bot de cal), Mercedes-Benz W114 rămâne una dintre cele mai dorite limuzine clasice. Iar atunci când proprietarul are pe mână versiunea 250C Coupe şi o iubeşte la nebunie, scoţând-o la plimbare prin deşertul Californiei, iese un moment magic. 

În cazul de faţă, proprietarul este un restaurator de maşini, domnul J. G. Francis, specializat în restaurarea de maşini Mercedes-Benz din anii 68-85. Omul caută exemplare cu relativ puţini kilometri la bord, le restaurează şi le vinde pentru un profit frumuşel. Dar, uneori, câte o maşină îi răpeşte inima. Aşa stau lucrurile cu acest Mercedes-Benz 250C Coupe din 1973.

Pe care vă invităm să-l savuraţi mai jos... iar povestea integrală o puteţi citi aici: MrPorter.

BELSTAFF X MR PORTER : ON THE ROAD 2 from Cale Glendening on Vimeo.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.