Oameni şi maşini: cum este un Porsche 911 RS de acum 40 de ani

Întrebaţi orice fan Porsche care este maşina care defineşte cel mai bine spiritul Porsche şi veţi primi un singur răspuns: Carrera RS. Următorul video demonstrează cel mai bine de ce.

Modelul Porsche 911 Carrera 2.7 RS este cel mai vânat de către colecţionarii Porsche, care-l consideră emblematic pentru Porsche-urile clasice cu motoare performante răcite cu aer. Faţă de un 911 de serie, versiunea RS (indicativ provenind de la ”Rennsport”) avea un motor mai puternic şi o masă mai redusă cu 100 kg, oferindu-i celui de la volan senzaţii puriste. Dar mai bine să lăsăm să înţelegeţi filosofia acestei maşini din imaginile următoare:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.