Oameni şi maşini: cum să nu te îndrăgosteşti de Jaguar E-Type?

Cei de la Petrolicious ne fac din nou să ne pierdem minţile în faţa unei dive pe patru roţi de acum câteva decenii: Jaguar E-Type Convertible.

Maşina din aceste imagini (deşi mai potrivit ar fi să-i spunem ”bibeloul”) este un Jaguar E-Type Convertible din 1974, făcând parte dintr-o ediţie specială: ultimele 60 de modele de acest fel produse de Jaguar.

Proprietarul David Paddison, colecţionar de maşini clasice, savurează fiecare moment la volanul acestui frumos cabriolet britanic, ceea ce vă invităm şi pe voi să faceţi urmărind acest filmuleţ:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.