Oameni şi maşini: Ford Mustang Boss

Nu credem că există pasionat auto care să nu recunoască farmecul aparte al maşinilor americane, mai ales când vine vorba despre un model care a scris şi continuă să scrie istorie: Ford Mustang.

Oameni şi maşini: Ford Mustang Boss Oameni şi maşini: Ford Mustang Boss

Henry Ford spunea că dacă lumea progresează în tandem, succesul nu va întârzia să apară. Iar acest lucru este reflectat de acest superb "exemplar" de Mustang, ale cărui calităţi sunt ilustrate în videoclipul de mai jos.

Un omagiu frumos adus unei maşini cu o istorie bogată de către proprietarul care a decis să se despartă de Fordul Mustang într-o manieră cât se poate de galantă. Ce reclamă mai bună i se poate face unui model clasic, decât un material video care să împletească trecutul glorios al unui brand american de succes cu grija şi pasiunea cu care "armăsarul" din 1970 a fost îngrijit până în prezent?

Fără a mai adăuga alte comentarii, vă dorim vizionare plăcută!

The Boss from Cody Liesinger on Vimeo.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.