Oameni şi maşini: povestea de dragoste dintre Casey şi Giulia

Mai mult respect decât pentru maşinile clasice avem pentru maşinile clasice care încă mişcă. Iar Casey are grijă ca Giulia lui să fie plimbată în fiecare zi.

Oameni şi maşini: povestea de dragoste dintre Casey şi Giulia Oameni şi maşini: povestea de dragoste dintre Casey şi Giulia

Sunt puţine lucruri pe care am putea să le mai zicem noi acum, după ce l-am ascultat pe domnul Casey Annis. Tot ce mai putem să spunem este că suntem geloşi pe Casey. Tu cu ce maşină clasică ţi-ar plăcea să-ţi împarţi viaţa cotidiană?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.