Oameni şi maşini: un Mercedes-Benz 450 SLC de vis. VIDEO

Să deţii un Mercedes-Benz fabricat în 1979 este, deja, ceva deosebit. Să ai în posesie însă un 450 SLC cu care să mergi zilnic prin oraş, asta înseamnă să fii cu adevărat un pasionat. Iar exemplarul din filmul de mai jos e chiar de vis!

Oameni şi maşini: un Mercedes-Benz 450 SLC de vis. VIDEO Oameni şi maşini: un Mercedes-Benz 450 SLC de vis. VIDEO

La începutul anilor '80, una dintre maşinile care apăreau des în serialul „Dallas” era Mercedes-Benz 450 SLC, descrisă ca fiind una dintre cele mai frumoase maşini create vreodată de Mercedes-Benz. Dar „Dallas” nu era văzut doar în România în acele vremuri, ci şi în RDG, acolo unde Conrad Fritzsch visa la maşini decapotabile cu şase şi opt cilindri, deşi străzile de afară erau pline de Trabanturi.

Dar şi versiunea Coupé merită iubită, aşa că, atunci când şi-a permis, a preferat să nu cumpere o maşină nouă, ci să caute, să găsească şi să recondiţioneze un exemplar de 450 SLC din 1979. V8 de 4.5 litri cilindree, 218 cai-putere, geamuri electrice, piele, încălzire în scaune şi trapă, toate acestea erau dotări care făceau din SLC un OZN al timpurilor sale, dar unul care ne atrage şi azi privirile.

Mai jos, mica poveste a fericitului său proprietar.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.