Oameni şi… maşinuţe teleghidate: urmărire ca în filme

Una dintre cele mai celebre curse cu maşini filmate vreodată a fost cea din pelicula Bullitt din anul 1968, în care Steve McQueen, într-un Ford Mustang, îi urmăreşte pe băieţii răi dintr-un Dodge Charger. Ei bine, în clipul de mai jos, lucrurile nu sunt chiar atât de… mari.

Oameni şi… maşinuţe teleghidate: urmărire ca în filme Oameni şi… maşinuţe teleghidate: urmărire ca în filme

După ce ieri am publicat un clip video în care un Ford Mustang de jucărie scapă de maşinile de poliţie cu ajutorul unei „rachete”,  astăzi avem parte de ceva mai multă acţiune cu maşini în miniatură.

Câţiva pasionaţi de maşini teleghidate au creat un clip în care un Ford Mustang (devine o apariţie obişnuită, nu?), un Porsche 911 Turbo, un Nissan GT-R şi un Ford F-150 Raptor SVT se angajează într-o cursă împotriva forţelor de ordine, reprezentate prin trei Chevy-uri Corvette şi un elicopter.

Toată acţiunea, cu caroserii din plastic care vibrează ca jeleul, acrobaţii şi unghiuri de filmare dramatice, în clipul de mai jos:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.