Oameni şi...maşinuţe: Ford Mustang, urmărit de poliţie. VIDEO

În caz că vă era dor de filmele americane cu urmăriri de maşini, materialul următor nu face decât să recreeze spectaculoasele cascadorii de la Hollywood, de data aceata însă...în miniatură.

Oameni şi...maşinuţe: Ford Mustang, urmărit de poliţie. VIDEO Oameni şi...maşinuţe: Ford Mustang, urmărit de poliţie. VIDEO

Exact ca în scenariile filmelor cu urmăriri sau ca în acţiunea jocurilor Need For Speed, un Ford Mustang îşi elimină rând pe rând urmăritorii, provocând accidente în trafic şi trimiţând maşinile de poliţie "la fiare vechi". Bătălia finală o are însă de dat cu un Chevrolet Corvette, un adversar pe măsură pentru Fordul Mustang certat cu legea, nu înainte de o "joacă" periculoasă de-a şoarecele şi pisica.

Videoclipul a fost creat de Brenden Kent şi Paul Greer, iar pentru 3 minute de produs final, cei doi au filmat timp de 6 luni utilizând un iPhone dotat cu aplicaţia Stop Motion Studio.

PENTRU A AFLA FINALUL URMĂRIRII, VĂ INVITĂM SĂ ACCESAŢI VIDEOCLIPUL DE MAI JOS

Nitro Warriors - A Stop Motion Animated Film from Vanguard Pictures on Vimeo.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.