Oamenii din spatele conceptului Bugatti Vision GT ne povestesc cum au făcut maşina asta incredibilă [VIDEO]

Ştii care e partea cea mai faină a conceptului Bugatti Vision Gran Turismo? Că e cât se poate de real şi funcţional, nu ca alte prototipuri făcute să fie cărate pe cărucioare înăuntru şi în afara saloanelor auto.

Oamenii din spatele conceptului Bugatti Vision GT ne povestesc cum au făcut maşina asta incredibilă [VIDEO] Oamenii din spatele conceptului Bugatti Vision GT ne povestesc cum au făcut maşina asta incredibilă [VIDEO]

Ai văzut deja cum arată şi ai auzit cum sună animalul numit Bugatti Vision Gran Turismo. Ei bine, acum oamenii din spatele prototipului ne explică, în videoclipul de mai jos, ce au făcut ca să scoată la lumină acest inorog al lumii auto.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.