Oare nu vine Dodge Charger SRT Hellcat şi în Europa? Că la ce ştie să facă...

Uneori, nimic nu este mai convingător la un muscle car decât un burnout, care vine la pachet cu răget de V8. De fapt, cam ăsta-i şi farmecul unui muscle car, nu? Atunci Charger SRT Hellcat este cel mai muşchi dintre toate.

Oare nu vine Dodge Charger SRT Hellcat şi în Europa? Că la ce ştie să facă... Oare nu vine Dodge Charger SRT Hellcat şi în Europa? Că la ce ştie să facă...

Atunci când vine vorba de lucrătura celor de la SRT numită Dodge Charger, avem o maare slăbiciune: ne place foarte mult cum arată şi ne place şi că agresivitatea estetică este susţinută şi de un V8 de 6,2, capabil de 717 CP şi 880 Nm. 

Dodge a creat cel mai puternic sedan din lume. Mulţumim, Dodge!

Iar de fiecare dată când îl vedem în plină desfăşurare (şi nu sunt atât de multe dăţi pe cât ne-am dori noi), ne tot întrebăm oare cum ar fi să fie disponibil şi în Europa, să se dea la BMW M5 şi la Mercedes-Benz E63 AMG? Ar fi un spectacol pe cinste. 

Nu ştim dacă Charger îşi poate pune la fel de eficient la sol puterea cum o fac M5 sau E63 AMG, însă, la capitolul spectacol, ar avea un avantaj considerabil în faţa rivalilor europeni. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.