Obama pe toate maşinile

Obama a creat o adevărată isterie. Şi e una atât de mare încât au început să apară la vânzare stickere cu el de lipit pe maşini.

Obama pe toate maşinile Obama pe toate maşinile

Barack Obama, noul preşedinte ales la Statelor Unite ale Americii a reuşit o victorie zdrobitoare în alegeri, dovadă a faptului că este iubit, momentan, de mulţi dintre cetăţenii americani. Dar poate printre fanii lui există şi câţiva francezi, pentru că site-ul din hexagon Cartistick a scos la vânzare un set de stickere ce îl reprezintă pe Obama.

Şi dacă eşti aşa mare fan le poţi pune pe propria maşina. Cât de mare fan trebuie să fii să faci aşa ceva?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.