Obişnuieşiti să îţi pierzi cumpătul în trafic? Iată care sunt amenzile pentru gesturi obscene

Autor: Marius Vișan 09 oct. 2019 Utile
Obişnuieşiti să îţi pierzi cumpătul în trafic? Iată care sunt amenzile pentru gesturi obscene

Obişnuieşiti să îţi pierzi cumpătul în trafic? În cazul ăsta e bine să ştii că în 2018 senatorii au validat un proiect de lege care măreşte amenzile pentru tulburarea ordinii publice. Proiectul vizează modificarea art. 3 din Legea nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Şoferii care obişnuiau să înjure în trafic sau să facă semne obscene ar putea plăti scump aceste gesturi. Astfel, cei care săvârşesc gesturi obscene în public, proferarea de injurii, ameninţări cu acte de violenţă, risă amenzi de la sume cuprinse între 400 şi 1.200 de lei.

Citeşte şi:

Cum se foloseşte navigaţia în maşină după data de 12 octombrie. Tutorial oferit de Poliţia Română

Aproape 300.000 de euro câştigaţi în doar o lună din comerţul cu „autoturisme de mare putere” la mâna a doua. Care este „reţeta”

 

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide