Ochelari Mercedes

Proprietarii de maşini scumpe sunt mari amatori de accesorii care să se potrivească foarte bine cu maşina pe care o deţin, astfel că Mercedes s-a grăbit să lanseze noua linie de ochelari.

Ochelari Mercedes Ochelari Mercedes

La săptămâna de moda Mercedes Benz din Berlin, desfăşurată între 12 şi 15 iulie, producătorul german a lansat în colaborare cu italienii de la Allison SpA peste 40 de ochelari de soare dar şi de vedere destinaţi atât bărbaţilor cât şi femeilor. Colecţia va fi disponibilă doar într-o reţea selectă de dealeri cu preţuri ce variază în Germania de la 159 la 259 de euro pentru ochelarii de soare şi între 169 şi 239 de euro pentru cei de vedere.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.