Ofertă bancară de criză: fă-ţi un cont şi primeşti o maşină!

Staţi liniştiţi, nu e pentru oricine, nu se referă la România şi nu e vorba de orice fel de maşină. V-am făcut curioşi?

Ofertă bancară de criză: fă-ţi un cont şi primeşti o maşină! Ofertă bancară de criză: fă-ţi un cont şi primeşti o maşină!

O bancă din Florida, Community Bank, s-a gândit să atragă clienţii milionari printr-o ofertă care, la prima vedere, pare foarte tentantă: cine face un depozit de minimum un milion de dolari pe o perioadă de 5 ani, va primi un model Mercedes-Benz, cu toate taxele plătite.

Frumos, veţi spune, primeşti o maşină, şi încă una germană premium - pentru că se poate alege dintre modele precum SLK, E-Class, E-Class Cabriolet sau ML. Şi totuşi, există şi o mică găselniţă: maşina înlocuieşte dobânda. Adică, după cei 5 ani, vei primi înapoi milionul de dolari şi atât. Iar, dacă vrei banii mai devreme, primeşti 1.000.000 USD minus costul maşinii şi o taxă de 3.000 USD pentru retragerea anticipată.

Un alt aspect ţine de devalorizarea maşinii: în 5 ani, un Mercedes-Benz care, iniţial, costă 50-60.000 USD, va ajunge la maximum 25.000 USD sau chiar mai puţin, creşterea preţurilor la carburanţi şi a taxelor pentru motoarele convenţionale anunţându-se drastice. Deci s-ar putea ca, după 5 ani, concluzia să fie "mai bine alegeam dobânda!".

Aşadar, ce aţi face dacă aţi avea un milion de dolari puşi la saltea:

AŢI ALEGE ACEASTĂ OFERTĂ BANCARĂ SAU I-AŢI INVESTI ÎN ALTCEVA?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.