Offroad 2008 - Câmpulung Muscel, ziua înscrierilor

Faţă de ediţiile precedente, anul acesta startul în etapa de offroad de la Câmpulung Muscel va fi dat din afara oraşului. Însă traseele vor fi la fel de frumoase, dar şi de dificultate ridicată.

Offroad 2008 - Câmpulung Muscel, ziua înscrierilor Offroad 2008 - Câmpulung Muscel, ziua înscrierilor

Noile faruri arata mai bineFaţă de ediţiile precedente de la Câmpulung Muscel, anul acesta regulile privind viteza maximă sau abaterile de la traseu sunt mult mai stricte. Nici numărul de participanţi nu este foarte mare, organizatorii estimând un număr maxim de 80 de participanţi care vor lua startul vineri dimineaţă.

Noi suntem prezenţi aici cu maşina de serviciu Mitsubishi L200, care a primit câteva modificări de la ultima etapă de la Cluj: farurile de serie au fost înlocuite cu unele tuning, cu proiectoare, iar bena este acum acoperită cu o prelată, astfel încât nu ne mai facem probleme cu bagajele pe timp de ploaie.

Pneurile Goodyear - un mare plusÎnsă cel mai important aspect este setul de pneuri Goodyear Wrangler MT/R, care îi conferă lui L200 nu doar un aspect impunător, ci şi performanţe bune în offroad uşor spre mediu. Pe de altă parte, vitezele mai mari de 140 km/h nu sunt prea indicate, distanţele de frânare cresc sensibil, iar la rulare apare un zgomot distinct - care, din punct de vedere al unui amator de offroad, este chiar plăcut.

Însă aceste minusuri sunt depăţite în momentul în care drumul devine impracticabil pentru maşinile obişnuite şi pentru SUV-uri. Iar, dacă vorbim despre macadam, atunci punem punctul pe i, acesta fiind terenul predilect al lui Mitsubishi L200. Iar, dacă în zonă sunt şi noroaie, pneurile Goodyear îţi vor permite o baie de noroi de toată frumuseţea.

Însă mai multe despre maşină şi despre desfăşurarea evenimentelor la Câmpulung în zilele următoare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.