Offroad 2008 – Câmpulung Muscel, ziua înscrierilor

Autor: Oraan Mărculescu 05 sept. 2008 Știri auto

Noile faruri arata mai bineFaţă de ediţiile precedente de la Câmpulung Muscel, anul acesta regulile privind viteza maximă sau abaterile de la traseu sunt mult mai stricte. Nici numărul de participanţi nu este foarte mare, organizatorii estimând un număr maxim de 80 de participanţi care vor lua startul vineri dimineaţă.

Noi suntem prezenţi aici cu maşina de serviciu Mitsubishi L200, care a primit câteva modificări de la ultima etapă de la Cluj: farurile de serie au fost înlocuite cu unele tuning, cu proiectoare, iar bena este acum acoperită cu o prelată, astfel încât nu ne mai facem probleme cu bagajele pe timp de ploaie.

Pneurile Goodyear - un mare plusÎnsă cel mai important aspect este setul de pneuri Goodyear Wrangler MT/R, care îi conferă lui L200 nu doar un aspect impunător, ci şi performanţe bune în offroad uşor spre mediu. Pe de altă parte, vitezele mai mari de 140 km/h nu sunt prea indicate, distanţele de frânare cresc sensibil, iar la rulare apare un zgomot distinct – care, din punct de vedere al unui amator de offroad, este chiar plăcut.

Însă aceste minusuri sunt depăţite în momentul în care drumul devine impracticabil pentru maşinile obişnuite şi pentru SUV-uri. Iar, dacă vorbim despre macadam, atunci punem punctul pe i, acesta fiind terenul predilect al lui Mitsubishi L200. Iar, dacă în zonă sunt şi noroaie, pneurile Goodyear îţi vor permite o baie de noroi de toată frumuseţea.

Însă mai multe despre maşină şi despre desfăşurarea evenimentelor la Câmpulung în zilele următoare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide