Offroad Buzău: 5 zile şi peste 1.500 km!

Etapa de offroad de la Buzău este de tipul Trophy, ceea ce va însemna 5 zile de anduranţă, navigaţie şi orientare, dar şi o zi de trial. Oare vor rezista concurenţii şi maşinile lor?

Offroad Buzău: 5 zile şi peste 1.500 km! Offroad Buzău: 5 zile şi peste 1.500 km!

Romanian Extreme Adventure provoacă la o întrecere desfăşurată pe parcursul a 7 zile. Cei peste 200 de participanţi vor pun în mişcare maşini, motociclete, ATV-uri şi Side-by-Side Vehicles, pe un traseu din Carpaţii de Curbură. Teatrul evenimentelor va fi preponderent în Masivul Penteleu, o zonă deosebit de spectaculoasă, atât prin varietatea terenului, diferenţele mari de temperatură, cât şi prin elementele de aleasă frumuseţe ale cadrului natural.

Echipele participante trebuie să parcurgă integral traseul cu o lungime totală de 1.680 km, configurat cu obstacole 100% naturale. Startul se va da în data de 19 iunie, din centrul Buzăului (Piaţa Daciei), iar întrecerea se va termina în 5 iulie, cu o festivitate de premiere dintr-o locaţie specială a oraşului Buzău.

Competiţia se dispută la două secţiuni:

1. EXTREM - grad de dificultate ridicat, rezervată competitorilor care evoluează la clasele auto, moto şi ATV

2. OPEN - grad de dificultate mediu, pentru aspiranţii auto, moto, ATV şi Side-by-Side Vehicles

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.