Offroad Buzău: pregătiţi de aventură

Tabăra de campare a fost pregătită, iar sâmbătă sunt aşteptaţi concurenţii şi eventualii doritori care mai doresc să se înscrie în concurs. Promotor, cu partenerii Goodyear şi Mitsubishi, va fi duminică la start - ca partener media, nu ca participant...

Offroad Buzău: pregătiţi de aventură Offroad Buzău: pregătiţi de aventură

Până acum s-au strâns aproape 150 de echipaje pentru etapa de la Buzău, împărţite astfel:

 

ATV 40
AUTO EXTREM 25
AUTO OPEN 30
MOTO EXTREM 25
MOTO OPEN 25

Promotor va pleca sâmbătă spre Buzău, la bordul maşinii de serviciu offroad, Mitsubishi L200. În galeria foto puteţi vedea "procesul" de montare a bivuacului şi corturilor din tabăra de campare, organizată de Offroad Adventure Romania, unde concurenţii vor petrece o săptămână în mijlocul naturii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.