Offroad Cluj 2008 - start întârziat şi vreme bună

În ciuda tuturor prognozelor, ziua de sâmbătă a fost ocolită de ploi, deşi, la un moment dat, soarele s-a ascuns după nori plumburii. Startul a fost dat destul de târziu, astfel mulţi dintre concurenţi au rămas pe traseu până după miezul nopţii.

Offroad Cluj 2008 - start întârziat şi vreme bună Offroad Cluj 2008 - start întârziat şi vreme bună

IMS - cel mai original în offroadDin cauza depăşirii aşteptărilor în ce priveşte numărul participanţilor, echipei organizatorilor i-a luat toată noaptea de vineri spre sâmbătă pentru calcularea clasamentelor parţiale, astfel că startul din ziua de sâmbătă a fost amânat cu nişte ore bune. Timp în care vremea a trecut de la un soare timid la nori negri şi apoi din nou la soare, fără ca ploaia, anunţată de meteorologi cu surle şi trâmbiţe, să deranjeze pe cineva.

Noroi mult pe speciala la ExtremPunctul culminant al zilei de sâmbătă a fost proba specială de la Extrem, pe care s-au încumetat să o ia în piept destul de puţine maşni. Urcarea abruptă plină de noroi a făcut inevitabilă folosirea troliului, dar nimeni nu a "rămas de căruţă". Nici la secţiunea Open surprizele nu au întârziat să apară - deşi traseul în sine nu a pus mari probleme participanţilor, răsturnarea unei maşini într-o porţiune foarte îngustă a întârziat şi mai mult concurenţii din urmă.

În final, organizatorii au scurtat traseul, ultimele pagini din roadbook fiind astfel eliminate. Oricum, părerea unanimă a rămas că traseele au fost mai mult decât frumoase, mai ales că nu a fost înregistrat un număr mare de probleme ale maşinilor.

Goodyear iti da aripi sau cojones?Noi am fost cu atât mai mulţumiţi cu cât Mitsubishi L200, încălţat de Goodyear, a demonstrat capacităţi foarte serioase în teren - după terminarea specialei de la extrem, chiar ne-am permis o mică joacă prin noroi şi apă, gumele Wrangler MT/R făcând din L200 un adevărat căţărător.

Duminică este programat trialul, în zona staţiunii Muntele Băişorii, pe un mic traseu amenajat în pădure.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.