Offroad Cluj 2008 - trialul de duminică

Ziua de duminică părea că se va termina foarte repede, judecând după viteza în care a fost parcurs traseul de trial de către motociclişti şi quad-uri. Însă traseul îngust şi abrupt şi-a arătat colţii în cazul maşinilor.

Offroad Cluj 2008 - trialul de duminică Offroad Cluj 2008 - trialul de duminică

În cazul concurenţilor pe două roţi şi al celor pe ATV-uri, în câteva rânduri oboseala acumulată în zilele precedente şi-a spus cuvântul, dar toţi au reuşit să ajungă la finish. În ce priveşte maşinile, cele de la extrem au trecut fără probleme mari peste obstacole, însă maşinile de Open au avut mai mult de furcă, oferind un spectacol pe cinste celor adunaţi într-un număr destul de mare în staţiunea Muntele Băişorii.

Nici în această ultimă zi ploaia nu a stricat socotelile organizatorilor, astfel că, la final, etapa de la Cluj rămâne una dintre cele mai apreciate din campionat, în primul rând datorită traseelor pitoreşti. Noi cei de la promotor.ro ţinem neapărat să le mulţumim organizatorilor pentru proba specială de extrem de sâmbătă, unde ne-am delectat cu multă zmeură - probabil spre disperarea urşilor din zonă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.