Offroad Cluj 2008 - vineri cu soare

Vineri a fost o zi foarte lungă, dar foarte frumoasă. Traseele, însă, au fost suficient de tehnice pentru ca majoritatea concurenţilor să se concentreze la cursă în loc să admire peisajele. Bilanţul acestei zile a fost ok.

Offroad Cluj 2008 - vineri cu soare Offroad Cluj 2008 - vineri cu soare

Traseu dificil la extremDe dimineaţă era clar că ziua de vineri urmează să fie însorită şi fără surprize climatice. Astfel că toţi concurenţii au plecat binedispuşi în cursă, mai ales după showul de joi noaptea - prolog pe care, din păcate, noi nu l-am prins, deoarece eram pe drum.

Ca o paranteză, Goodyear ne-a furnizat un set de anvelope Goodyear Wrangler MT/R, care în primul rând transformă vizual Mitsubihsi L200 într-un adevărat războinic de teren. Nici pe şosea aceste pneuri nu dezamăgesc, dar mai multe despre ce şi cum cu aceste anvelope Goodyear într-un material ulterior.

Deocamdată, putem spune doar că ziua de vineri a fost lungă şi suficient de obositoare, iar bilanţul nu este chiar pesimit - aproximativ un sfert dintre maşinile din concurs au avut probleme, ieşind temporar din concurs, însă sâmbătă se anunţă, din nou, o participare foarte numeroasă. De asemenea, predicţiile meteo anunţă ploaie torenţială sâmbătă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.