Offroad Cluj 2008 – vineri cu soare

Autor: Oraan Mărculescu 08 aug. 2008 Știri auto

Traseu dificil la extremDe dimineaţă era clar că ziua de vineri urmează să fie însorită şi fără surprize climatice. Astfel că toţi concurenţii au plecat binedispuşi în cursă, mai ales după showul de joi noaptea – prolog pe care, din păcate, noi nu l-am prins, deoarece eram pe drum.

Ca o paranteză, Goodyear ne-a furnizat un set de anvelope Goodyear Wrangler MT/R, care în primul rând transformă vizual Mitsubihsi L200 într-un adevărat războinic de teren. Nici pe şosea aceste pneuri nu dezamăgesc, dar mai multe despre ce şi cum cu aceste anvelope Goodyear într-un material ulterior.

Deocamdată, putem spune doar că ziua de vineri a fost lungă şi suficient de obositoare, iar bilanţul nu este chiar pesimit – aproximativ un sfert dintre maşinile din concurs au avut probleme, ieşind temporar din concurs, însă sâmbătă se anunţă, din nou, o participare foarte numeroasă. De asemenea, predicţiile meteo anunţă ploaie torenţială sâmbătă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide