Oficial: BMW Seria 1 facelift

BMW a dat publicităţii primele poze şi informaţii cu BMW Seria 1 facelift. Maşina este programată spre lansare cu ocazia Salonului Auto de la Detroit 2011.

Oficial: BMW Seria 1 facelift Oficial: BMW Seria 1 facelift

La capitoul design exterior, BMW Seria 1 facelift are modificări la nivelul blocurilor optice faţă şi spate, iar pentru a îmbunătăţi coeficientul aerodinamic şi a reduce rezistenţa la înaintare în jurul roţilor, cei de la BMW au revizuit şi şorţurile spoilerelor. Acestea fac să apară, cum o numesc cei de la BMW, o cortină de aer în jurul roţilor. Efectul "cortinelor de aer" este de a reduce pierderile aerodinamice la nivelul roţilor, ceea ce se răsfrânge direct asupra consumului şi implicit a emisiilor de CO2.

Alături de aceste revizuiri estetice şi funcţionale ale exteriorului, BMW Seria 1 facelift mai oferă şi o paletă de culori lărgită pentru interior, vorbim de adăugarea a două nuanţe Vermillon Red şi Marrakesh Brown. În plus, vor mai fi disponibile şi alte trei jante, două de 17 inch şi una de 18 inch.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.