Oficial - BMW Seria 5 ActiveHybrid

BMW a prezentat primele detalii oficiale ale noului său ActiveHybrid, de data aceasta bazat pe Seria 5. Maşina va fi disponibilă în România începând cu primăvara anului viitor.

Oficial - BMW Seria 5 ActiveHybrid Oficial - BMW Seria 5 ActiveHybrid

Ştiam deja că BMW îşi va extinde gama de modele ActiveHybrid şi Seria 5 era următorul pe listă. Bănuielile ne-au fost confirmate astăzi, odată cu prezentarea oficială a primelor detalii despre ActiveHybrid 5.

Bazat pe 535i, AH5 are în plus un motor electric de 55 CP iar întreg ansamblul este cuplat transmisiei automate în opt rapoarte. Puterea totală declarată este de 335 CP şi 450 Nm iar autonomia în modul electric este anunţată la aproximativ patru kilometri cu viteze de până la 60 km/h. 0-100 km/h - 5.7 secunde. Bateriile sunt încărcate cu energia recuperată la frânare sau de către motorul termic.

Comparativ cu celelalte modele ActiveHybrid, modelul 5 vine în plus cu noua funcţie EcoPRO pentru cutia de viteze. EcoPRO va face tot posibilul ca motorul termic să fie folosit cât mai puţin până la 160 km/h. Nu ştim încă ce înseamnă asta în termeni de consum pentru că BMW nu a comunicat datele oficiale de consum.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.