Oficial: Citroen C5 facelift

Recunoscut ca unul dintre cele mai atrăgatoare modele din segment, Citroen C5 a fost usor îmbunătaţit. Schimbările permit maşinii să-şi păstreze caracterul şi o fac, în acelaşi timp, vizibilă şi uşor de recunoscut pe drum.

Oficial: Citroen C5 facelift Oficial: Citroen C5 facelift

Una din principalele modificări este adăugarea LED-uri în faruri. Active zi şi noapte, acestea îmbunataţesc semnătura luminoasa a modelului, combinate cu tehnologia "light guide." Farurile îşi menţin toate funcţiile deja existente, inclusiv tehnologia xenon bi-direcţionala şi proiectoarele ce lumineaza în viraje. Stopurile dobândesc un aspect de "Cristal Fumuriu," fiind transparente în partea de mijloc.

Citroen C5 inaugurează noua tehnologie micro-hibrid ce va fi aplicată pe numeroase modele ale gamei. Iniţial va fi disponibilă cu motorul HDi 110 DPFS, versiune echipată cu cutia de viteze electronică EGS6 cu padele în spatele volanului, şi cauciucuri cu rezistenţă redusă la rulare.

Tehnologia micro-hibrid este formată dintr-un sistem Start & Stop de generaţie a doua, cu alternator reversibil, pentru mai multa performanţă. Comparativ cu prima generaţie, puterea a fost crescută cu 70% până la 2.2 kW, incluzând acum şi o unitate electronică. Montarea sistemului pe un motor diesel este o premieră mondială în segmentul maşinilor pentru pasageri.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.