Oficial: Ford Focus

Noul Ford Focus vine la anul în Europa în formaţie completă. Gama va fi formata din hatchback, sedan şi break urmând ca în 2012 să apară şi performanta versiune ST.

Oficial: Ford Focus Oficial: Ford Focus

Toate cele trei versiuni din gama europeană a modelului Ford Focus sunt prezente împreună la Salonul Auto de la Paris. Hatchback, sedan şi break sunt versiunile ce vor fi disponibile la vânzare începând cu 2011. Gama de motorizări pentru Europa a fost anunţat tot la Paris şi include noul propulsor pe benzină de 1.6 litri EcoBoost ce dezvoltă 150 sau 180 CP. De asemenea, rămâne disponibil motorul 1,6 Duratec TI-VCT în versiunile de 105 şi 125 CP. Pentru amatorii de diesel, noul Focus va putea fi dotat cu motorul 1.6 Duratorq TDCI de 95 sau 115 CP sau 2.0 Duratorq TDCI de 115, 140 sau 163 CP.

Pentru piaţa nord-americană noul Focus va fi disponibil şi cu un propulsor pe benzină de doi litri ce dezvoltă 160 CP.

Actualul model rămâne încă în fabricaţie la uzina de la Valencia din Spania, în timp ce noul model este fabricat la uzina de la Saarlouis din Germania precum şi în America la uzina din Michigan.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.