Oficial: Lancia Flavia în imagini

Autor: Adrian Mihălţianu acum 8 ani Știri

Cu o lungime de 4,9 metri, o lăţime de 1,8 metri şi o înălţime de 1,4 metri, noua Lancia Flavia poate primi la bord patru persoane cu toate că vorbim despre un cabriolet. Inginerii şi design-erii s-au străduit să ofere noului model o imagine cât mai elegantă, dar în acelaşi timp dinamică. Din poze putem să spunem că au reuşit să facă acest lucru. Pentru a fi în pas cu moda şi pentru a oferii clienţilor ultimele tehnologii, blocurile optice spate beneficiază de tehnologia LED.

În ceea ce priveşte interiorul Lancia Flavia, aceasta păstreză „linia” elegantă a exteriorului oferind materiale atent „selecţionate”: inserţii de crom atât pe volan, cât şi pe consola centrală, scaune îmbrăcate în piele, iar din pozele de detaliu se pare că finisajele sunt făcute cu „simţ de răspundere”. Pentru piaţa din Italia maşina va fi oferită într-un singur nivel de echipare denumit sugestiv „all inclusive”. Din lista de dotări spicuim: interior îmbrăcat în piele, sistem de control stabilităţii şi tracţiunii, ABS, patru airbag-uri, etc.

Maşina este propulsată de un motor pe benzină de 2,4litri care dezvoltă o putere de 170 CP la 6.000 rpm şi un cuplu motor de 220 Nm 4.500 rpm cuplat la o cutie automată cu şase rapoarte. Conform datelor tehnice, maşina accelerează de la 0-100 km/h în 10,8 secunde, iar consumul de carburant în mediu mixt este de 9,4 litri/100 km.Comentarii
Inchide