Oficial: noul Chevrolet Camaro Convertible, pregătit să salute Soarele

Varianta cabrio a recent prezentatului coupé Camaro este aici, pentru a ne bucura de formele ei.

Oficial: noul Chevrolet Camaro Convertible, pregătit să salute Soarele Oficial: noul Chevrolet Camaro Convertible, pregătit să salute Soarele

Dacă îţi plac formele celei de-a şasea generaţii a muscle-ului Camaro, atunci probabil că vei fi fermecat şi de formele decapotabilei Camaro. 

Pregătit să ocupe showroomurile americane odată cu începutul anului viitor, Camaro Convertible oferă versiunile de motorizare disponibile şi pe varianta coupé, adică un entry-level de 2,0 litri, turbo, cu 279 CP şi 400 Nm, un V6 de 3,6 litri, cu 340 CP şi 385 Nm şi, pentru varianta de top SS, un V8 de 6,2 litri, cu 461 CP şi 617 Nm. 

Totodată, vine pregătit pentru vreme rea cu un acoperiş textil multi-strat, acţionat electro-hidraulic, care se poate ascunde sub caroserie până la o viteză de 48 km/h. În momentele staţionării, îi poţi plia acoperişul de la distanţă, folosindu-te de cheie. 

Te lăsăm cu galeria foto şi cu videoul de mai jos, eventual cu suspinul că nu-l vom vedea în Europa decât ca o apariţie exotică, de import. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.