OFICIAL: Noul "Fast and Furious" se va numi "Fast 5"

Producătorii lui "Fast & Furious" vor să stoarcă până la ultima picătură cunoscuta serie de filme. Recent, studiourile Universal au dat undă verde celui de-al cincilea film al seriei, care se va intitula sugestiv (sau pană de inspiraţie?) doar "Fast 5". Nu vor lipsi Vin Diesel şi Paul Walker.

OFICIAL: Noul "Fast and Furious" se va numi "Fast 5" OFICIAL: Noul "Fast and Furious" se va numi "Fast 5"

Zvonuri mai mult sau mai puţin credibile despre continuarea seriei "Fast & Furious" au apărut o dată cu al patrulea film din serie, însă acum este 100% sigură realizarea şi celui de-al 5-lea film. Nu e de mirare, din moment ce Fast & Furious 4 a fost cel mai profitabil film al Universal Pictures în 2009, cu încasări de peste 350 milioane USD.

Ce ar mai putea aduce interesant "Fast 5"? Nu ştim, dar planurile sunt foarte ambiţioase: pe lângă actorii consacraţi, Vin Diesel şi Paul Walker, din echipa filmului nu vor lipsi regizorul Justin Lin (care a regizat ultimele două filme din serie) şi scenaristul Chris Morgan (responsabil pentru primul film al seriei, dar şi pentru "Tokyo Drift").

Filmările vor începe în acest an, iar "Fast 5" se preconizează că va apărea pe marile ecrane în 2011. Nu s-a precizat dacă va fi vorba de o producţie în stil iMax, ca şi Avatar - dar, dat fiind că vorbim de maşini supertunate, ar merge, nu?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.