Oficial: Passat-ul SUV!!!

Cei de la VW au dat publicităţii primele informaţii şi imagini ale Passat-ului SUV, denumint foarte sugestiv Volkswagen Passat Alltrack.

Programat pentru lansarea mondială la Salonul Auto de la Tokio 2011, cei de la VW au decis să facă publice primele imformaţii legate de Volkswagen Passat Alltrack. Astfel, putem spune că noul Passat SUV este bazat pe versiunea destinată comercializării în Europa, dar beneficiază de o gardă la sol mult mai mare.

Volkswagen Passat Alltrack va fi propulsat de două unităţi pe benzină şi două diesel. Propulsoarele pe benzină sunt după cum urmează: 1,8 litri TSI şi 158 CP, respectiv propulsorul 2.0 TSI care dezvoltă 207 hp. Cei care preferă motorizările diesel vor avea de ales dintre 2.0 TDI cu 138 CP şi 2.0 TDI cu 168 CP.

Modelele de Volkswagen Passat Alltrack echipate atât cu motorul 2,0 TSI, cât şi cu cel de 2,0 TDI de 170 CP, vor benefia de cutia automată DSG, dar şi de tracţiune integrală. Maşina va fi lansată în premieră mondială la Salonul Auto de la Tokio din luna decembrie, iar spre vânzare va fi disponibilă la începutul anului 2012.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.