Oficial: Primele imagini cu noul crossover Renault Captur

Dacă acum câteva zile v-am prezentat o fotografie şi un video teaser cu noul crossover de la Renault, a venit rândul ca francezii să publice primele fotografii oficiale cu modelul botezat Captur.

Oficial: Primele imagini cu noul crossover Renault Captur Oficial: Primele imagini cu noul crossover Renault Captur

Update video:

Aşa acum era de aşteptat înainte de teaser-ul francezilor, crossover-ul Renault Captur este dezvoltat pe acceaşi platformă ca şi noul Clio 4, însă se inspiră şi din conceptul Captur prezentat în urmă cu doi ani la Geneva.

Conform constructorului din Hexagon, noul Renault Captur va avea stilul şi poziţia de condus specifice unui SUV, modularitatea şi spaţiozitatea unui MPV, reuşind să păstreze în acelaşi timp agilitatea unei compacte.

"Renault Captur este un crossover compact, neagresiv, orientat în special spre confortul utilizatorilor săi", a declarat Benoît Bochard, Director A/B-Segment Product Range.

Din imagini se poate observa caracterul robust indus noului Captur, precum şi o gardă ridicată la sol. Noul crossover are o lungime de 4.120 mm şi în ciuda caracterului compact, acesta promite un spaţiu interior generos precum şi soluţii inovative de depozitare.

Renault nu a specificat nimic în legătură cu performanţele lui Captur, însă cel mai probabil vom afla mai multe după lansarea internaţională de la Salonul Auto Geneva 2013.

Până atunci, vă punem la dispoziţie galeria FOTO de mai sus

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.