Oficialii GM renunţă la avioane

Mustraţi de congresul american pentru că au venit la negocieri cu avioanele personale, oficialii GM au renunţat la ele.

Oficialii GM renunţă la avioane Oficialii GM renunţă la avioane

După ce şeful Ford a declarat că va munci un an de zile pentru doar un dolar şi omologii de la GM apelează la schimbări de comportament pentru a da bine în faţa presei. Astfel, se va renunţa la divizia de aeronave dedicată transportului oficialilor gigantului american. Ce vor face aceştia de acum încolo?

Simplu. Publicitate la propria companie. Asta pentru că Rick Wagoner, CEO GM se va deplasa la o audiere a Congresului în Washington cu un Chevrolet Malibu hibrid. Îi vor fi necesare peste 8 ore să ajungă de la Detroit la Capitol Hill, dar costul transportului va fi în mod cert mult mai mic decât în cazul unor avioane particulare. Şi cu astfel de mici reduceri de costuri adunate se trece peste criza mondială.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.