Olga Kurylenko şi Ford Ka

Ford vrea să valorifice la maximum apariţia modelului Ka în ultimul film cu James Bond şi de aceea nu scapă nici măcar o asociere cu una din fetele agentului 007.

Olga Kurylenko şi Ford Ka Olga Kurylenko şi Ford Ka

Fara comentariiOlga Kurylenko este actriţa ce îl va alinta pe curajosul spion sub acoperire în Quatum of Solace, ultimul film din seria James Bond. Film în care aşa cum ştiti deja, un Aston Martin a fost distrus şi pe urmă cumpărat pentru o sumă frumuşică de bani. Dar să revenim la Ford Ka, model ce are un rol important în film alături de Olga Kurylenko.

Ford se va folosi de această asociere pentru a iniţia o serie de colaborări cu MTV, show-uri online şi relatări în direct de la premiera noului film, ce va avea loc mâine. Şi nu ne-ar mira să vedem şi o reclamă în care micul Ka va fi asociat cu James Bond.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.