Omul care imită maşinile de curse la perfecţie. VIDEO

Să fii pilot de curse necesită un talent deosebit. Dar poţi avea şi alte talente, cum ne arată omul de mai jos, care ştie să imite la perfecţie motoarele maşinilor de curse.

Omul care imită maşinile de curse la perfecţie. VIDEO Omul care imită maşinile de curse la perfecţie. VIDEO

Vreţi să vedeţi ceva impresionant? Dar mai ales să auziţi ceva impresionant? Iată un om care ştie să imite la perfecţie motoarele maşinilor de curse, indiferent că vorbim de monoposturile de Formula 1 sau de Lamborghini Gallardo, Subaru WRX, un Volkswagen Polo WRC, sau de nenumărate alte motoare formidabile din toate cursele posibile.

Iar asta, pentru că Daniel Jovanov, supranumit şi Maşina de Sunet Umană, are un talent deosebit, cu care a impresionat deja în Australia's Got Talent.

Daţi-i un job în industria jocurilor de maşini, imediat!

Via Autoevolution

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.