Opel Adam face zgomot pentru propria sa melodie

Opel Adam nu este muză doar pentru fotografi sau muzicieni, pentru că micuţul model a devenit instrument de bază şi sursă de creativitate pentru propria sa melodie. Iată ce fac colegii noştri de la emisiunea ProMotor, când îi loveşte inspiraţia!

Opel Adam face zgomot pentru propria sa melodie Opel Adam face zgomot pentru propria sa melodie

ADAM Sounds Better with You este un proiect unic în România, unde pentru prima oară o melodie este creată folosind exclusiv sunete nealterate generate de o maşină cu ajutorul tehnologiei 3D ce oferă o calitate impecabilă a sunetului. O tehnologie care i-a făcut pe colegii noştri de la emisiunea TV ProMotor să facă ceva inedit - imnul Opel ADAM!

Creatorul imnului Opel ADAM este Zozo, producător în cadrul Lions Beat 3D Music Studio. El a răspuns provocării şi s-a pus pe treabă, iar rezultatul este o melodie ce cuprinde 35 de sunete înregistrate de pe ADAM, aşa cum o puteţi asculta (şi vedea) mai jos!

"Nu am modificat absolut nimic din sunete, iar asta a fost cel mai dificil în partea de procesare", spune artistul. Pentru aceasta, şedinţa de înregistrare s-a desfăşurat în mediu controlat şi a fost realizată cu microfoane 3D ultra performante, preţul unuia dintre ele rivalizând cu costul maşinii.

Cu multă muncă şi creativitate, muzicianul a făcut ca închiderea portierei, tragere frânei de mână sau acţionarea ştergătorului lunetei să se transforme în sunete ADAM, chiar dacă lipsa armoniilor din spectrul de sunete al maşinii a pus probleme serioase la montaj.

Cum era de aşteptat, motorul 1.4 ECOTEC de 100 CP a fost cel care a permis cea mai mare libertate, variaţia de turaţii deschizând opţiuni creative. Mica simfonie ADAM este disponibilă mai jos. Audiţie plăcută!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.