Opel Agila - lansare în România

Opel Agila şi-a făcut o intrare de zile mari, pusă în evidenţă de o paradă a modei şi un concert, într-un decor mai mult decât inedit...într-un magazin dedicat femeilor.

Opel Agila - lansare în România Opel Agila - lansare în România

Opel Agila nu ascunde faptul că este o maşină care vizează publicul feminin şi şi-a făcut debutul pe piaţă în interiorul magazinului Debenhams, situat la ultimul etaj al Vitan Mall. Cele 7 modele destinate presei au aşteptat cuminţi jurnaliştii, în timp ce invitaţii asistau la o paradă a modei desfăşurată inedit chiar printre rafturile magazinului. O lansare mai aparte, pentru o maşină mai aparte: în primul rând locaţia aleasă deosebită şi apoi surprizele evenimentului nu s-au lăsat mai prejos.

Una dintre acestea a fost Adela Popescu, care a delectat invitaţii cu câteva dintre noile sale melodii. O altă surpriză a fost creaţia artistului plastic Matei Corvin, care a uimit pe cei prezenţi: Pantoful Agila!Da, nu este o greşeală de redactare ci chiar s-a prezentat o pereche  de pantofi reproducând designul de succes al celui mai mic automobil mini-volum Opel, o creaţie unică.

Pentru prima dată pantoful Agila a apărut la lasarea maşinii în Olanda. Modelul s-a bucurat de un succes uriaş, povestea călătorind în toată lumea. Pantoful de succes nu era funcţional. Creaţia lui Matei Corvin este însă funcţională, fără a răpi ceva din designul Agilei. Artistul a reuşit să aplice creaţiei sale o stilizare tipică Opel!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.