Opel anunţă trei noi transmisii

În timpul discursului de la Salonul Auto de la Geneva, Karl-Fredrich Stracke, preşedintele Opel, a anunţat apariţia în viitorul apropiat a trei noi cutii de viteze.

Opel anunţă trei noi transmisii Opel anunţă trei noi transmisii

Deşi în segmentul premium cutiile de viteze cu dublu-ambreiaj nu mai sunt o noutate, GM nu are disponibilă această tehnologie pe nici un model.

Karl-Friedrich Stracke, preşedintele Opel, a dat de înţeles în timpul Salonului Auto de la Geneva ca în viitorul apropiat se va monta o transmisie cu dublu-ambreiaj în şapte trepte pe un model din grupul GM, fără a preciza marca sau modelul (probabil Opel Insignia).

Pe lângă noua transmisie cu dublu-ambreiaj, General Motors va lansa încă două cutii de viteze: una manuală cu şase rapoarte iar pentru modelele din clasa superioară una automată cu opt trepte.

Stracke afirmă ca Opel Insignia a demonstrat că pot produce o maşină de lux, dar au nevoie de un model nou care să îi introducă în segmentul premium şi să rămână acolo. Tot el spune ca alianţa cu PSA , care acum se rezumă doar la dezvoltarea unei platforme comune, ar putea implica schimbul de tehnologie pentru dezvoltarea celor trei transmisii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.