Opel Astra cu numărul 10 milioane

Una din cele mai cunoscute compacte europene ajunsă acum la a treia generaţie a sărbătorit de curînd şi exemplarul cu numarul 1 milion.

Opel Astra cu numărul 10 milioane Opel Astra cu numărul 10 milioane
Opel Astra - Trei generaţii de succesPrimul model Astra a fost asamblat acum aproape 17 ani la fabrica Bochum din Germania, pe data de 12 august 1991. De atunci 10 milioane de exemplare Astra au părăsit uzinele Opel, modelul aniversar fiind un Silver Lightning Astra Station Wagon 1.7 CDTI, şi potrivit producătorului german, este echipat special pentru această aniversare.

Astra se produce azi în 8 fabrici pe două continente, în Germania, Belgia, Marea Britanie, Polonia, Rusia, Ucraina, Brazilia şi Serbia. De asemenea este primul model Opel de la Kadett B care se vinde şi în SUA, sub sigla Saturn. Cei mai mari fani Astra sunt britanicii, cu aproape 120.000 de exemplare cumpărate, fiind urmaţi de germani, italieni şi spanioli. Cel mai popular model este cel 1,6 ECOTEC în echiparea Enjoy.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.