Opel Astra Ecoflex

Producătorul german a lansat cea mai prietenoasă Astra cu natura. Una capabilă de 119 g de CO2 emise la fiecare km.

Opel Astra Ecoflex Opel Astra Ecoflex

EcoFlex - Ecologie OpelPentru a se ajunge la un asemenea rezultat, multe modificări au fost efectuate. Cel mai economic Opel Astra vine cu 5 sau 3 uşi dar şi în varianta station wagon, toate echipate cu un motor diesel de 1,7 litri modificat. Acesta dezvoltă 110 CP şi un cuplu maxim de 260 Nm la 2000 rpm, în timp ce viteza maximă este de 188 de km/h. Consumul mediu: 4,5 litri la fiecare sută de km.

S-a ajuns la asemenea performanţe prin utilizarea unei cutii de viteze cu 6 trepte modificate, un management al motorului optimizat, reducerea turaţiei de relanti, reducerea masei cu 30 de kilogramere şi îmbunătăţirea aerodinamicii prin coborârerea suspensiei şi modificarea gurilor de aerisire. Inginerii au redus de asemenea puterea consumată de pompa direcţiei asistate şi au montat şi cauciucuri cu rezistenţă mică la înaintare.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.