Opel Astra OPC Nurburgring Edition

Cei peste 10.000 de km de teste parcurşi în regim de cursă de modelul german au dus la realizarea unei ediţii speciale ce poartă numele celebrului circuit.

Opel Astra OPC Nurburgring Edition Opel Astra OPC Nurburgring Edition
Ediţia specială OPC Nurburgring reprezintă respectul pe care Opel îl poartă circuitului german, un loc cunoscut în toată lumea pentru complexitatea şi istoria sa. Lansată cu ocazia celei de a 40-a aniversare a Motor Showului de la Essen, Astra OPC Nurburgring Edition va fi asamblată în doar 835 de exemplare, urmând ca de la începtul anului viitor să fie preluate şi comenzile.

Opel Astra Nurburgring Edition lateralModelul este dotat cu motorul standard de 240 CP, 2,0 litri supraalimentat ce accelerează maşina până la prima sută de km în doar 6,4 secunde, în timp ce viteza maximă este de 244 km/h. A doua generaţie a şasiului IDPlus2 asistat de ESP-Plus şi TC-Plus asigură un comportament sportiv perfect adaptat condiţiilor de pe circuitul de la Nurburgring. În privinţa aspectului, ediţia specială vine cu jante de 19 inch, interior din piele şi logouri cu imaginea circuitului imprimate pe diverse părţi ale maşinii. Şi precum stă bine la o serie limitată, o plăcută cu un număr unic de identificare este montată langă scrumieră.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.