Opel Calibra pe baza lui Astra?

Opel Calibra era un coupe derivat din berlina Opel Vectra, iar zvonurile britanice din vara anului trecut dădeau ca sigură continuarea tradiţiei, noul coupe urmând a fi bazat pe Opel Insignia. Iată că nemţii îi contrazic.

Opel Calibra pe baza lui Astra? Opel Calibra pe baza lui Astra?
Nemţii de la Autozeitung vin cu informaţii noi despre viitorul coupe Opel Calibra. Acesta nu va fi bazat pe Opel Insignia, după cum speculau anul trecut britanicii de la AutoExpress (bazându-şi presupunerile pe conceptul Opel GTC), ci va utiliza platforma noului Opel Astra. Noul Opel Calibra urmează să fie lansat în 2010 şi va fi urmat de o variantă cabrio, care va înlocui actualul Opel Astra TwinTop.

Opel Astra va fi mai mare decât actuala generaţie, pentru a umple golul faţă de Opel Insignia. În privinţa propulsoarelor, va apărea un nou motor alimentat cu gaz natural compresat (CNG), care va dezvolta 137 CP, dar va fi aplicată şi tehnologia E-Flex, prin care o maşină poate rula până la 65 km în regim strict electric.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.