Opel Combo Life primeşte un nou motor pe benzină: produce 130 de CP şi consumă doar 5,3 litri la suta de km

Opel introduce un nou motor pe benzină pe modelul Combo Life.

Opel Combo Life primeşte un nou motor pe benzină: produce 130 de CP şi consumă doar 5,3 litri la suta de km Opel Combo Life primeşte un nou motor pe benzină: produce 130 de CP şi consumă doar 5,3 litri la suta de km

Opel a anunţat un nou motor pentru modelul Combo Life. Acesta poate fi acum dotat cu un motor pe benzină turbo de 1,2 litri cu trei cilindri care produce 130 CP şi un cuplu de Nm 230 la 1.750 rpm. Consumul mediu anunţat pentru acest motor este de 5,3 litri la suta de km.

Motorul este disponibil exclusiv conectat la o transmisie automată cu opt viteze. Noua unitate corespunde standardului de emisii Euro 6d, acesta fiind dotat şi cu filtrul de particule (GPF).

Combo Life alimentat de motorul turbo de 1,2 litri accelerează de la zero la 100 km / h în 12,3 secunde şi atinge o viteză maximă de 186 km / h.

Preţurile pentru Opel Combo Life echipate cu acest motor pornesc de la 27.200 de euro pentru nivelul de bază al ediţiei din Germania (inclusiv TVA).

În plus faţă de noul motor şi transmisie automată, Combo Life 1.2 Turbo câştigă noi caracteristici în standard, inclusiv un scaun reglabil pe şase direcţii cu cotieră şi volan multifuncţional încălzit, învelit în piele. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.