Opel Corsa EcoFlex

Opel mai lansează un model capabil de emisii reduse de CO2, de data aceasta o Corsa cu un consum mediu de 4,1 litri la fiecare sută de km.

Opel Corsa EcoFlex Opel Corsa EcoFlex

Turometrul este marcat economicReţeta a fost copiată direct de la modelul prezentat de curând, Opel Astra EcoFlex. Un nou management al motorului, mai economic, cauciucuri cu rezistenţă redusă la înaintare, trepte de viteză mai lungi, garda la sol mai mică, 45 de kilograme mai puţin şi o aerodinamică mai bună. Diferenţa faţă de Astra e motorul, Corsa fiind echipată cu un 1,3 CDTI de 75 CP şi un cuplu de 170 Nm.

Consumul a câştigat în acest mod 0,4 litri la fiecare sută de km, comparativ cu modelul de bază, ce ardea 4,5 litri de motorină la 100 de km. Şi emisiile de CO2 au scăzut cu 10 grame, până la 109 g/km. Performanţele au rămas la fel, potrivit constructorului german, viteza maximă fiind de 168 km/h.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.