Opel Corsa OPC

Opel lansează cea mai puternică versiune a modelului Corsa, un bolid turbo plin de surprize.

Opel Corsa OPC Opel Corsa OPC

Cu un debut de succes în clasa mică, modelul german a primit o noua versiune special construită pentru cei pasionaţi.

La exterior, Corsa OPC se diferenţiază clar de restul gamei, datorită eleronului, spoilerelor agresive, ieşirii de eşapament situată central sau difuzorului spate, elemente ce atrag imediat atenţia. Principala modificare la noua Corsa OPC este reprezentată de motorizarea aflată sub capotă, un propulsor de 1,6 litri turbo şi 192 CP, ce poate accelera maşina până la prima sută de km în doar 7,2 secunde. Viteza maximă este de 225 km/h, cuplul motor de 230 Nm putând beneficia de un boost de 30 Nm, transmişi la roţile faţă prin intermediul cutiei de viteze cu şase trepte.

Modificările cheie la trenul de rulare includ un profil mai puternic al punţii spate, o bară de torsiune modificată, sudată angular la puntea spate, noi reglaje pentru amortizoare şi arcuri sau coborârea gărzii la sol cu 10 mm. Noul Corsa OPC este dotat din fabrică cu jante de 17 inch din aliaj, cu anvelope 215/45 R17, fiind disponibilă şi varianta cu jante de 18 inch şi anvelope cu o lăţime de 225 mm. Vânzările vor începe la scurt timp după lansarea oficială din cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.