Opel Grand Turismo Concept

Este unul dintre cele mai exotice concept car-uri prezentate anul acesta la Geneva. Partea buna e ca prefigureaza liniile viitorului Opel Vectra.

Placut este, de asemenea, ca sub capota se ascunde un propulsor V6 supraalimentat care dezvolta 300 CP. Sa reinvie Opel Omega Lotus? Puterea dezvoltata de agregatul coupe-ului este distribuita celor patru roti. Concept car-ul este echipat cu o multime de “bunatati” gen sistem multimedia cu hard-disk sau asistare la parcare, dar, pe un eventual model de serie, acestea vor fi cel mult dotari optionale. Ramine de vazut ce versiune va fi mai simpatica: Saturn, Opel sau SAAB?
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.