Opel Grandland X şi-a mai adjudecat un premiu

Autor: Marius Vișan 20 iun. 2018 Știri auto

Cititorii revistelor germane Off Road şi SUV Magazin au votat Opel Grandland X drept cel mai bun autovehicul din segmentul său în cadrul Premiilor Off Road 2018. Este prima dată când cititorii şi-au putut vota autovehiculul preferat în segmentul 2WD-SUV, Opel Grandland X lăsându-i în urmă pe ceilalţi unsprezece competitori.

Nou-venitul nu este singurul model Opel care îi convinge pe cititorii celor două reviste. Opel Crossland X a impresionat, de asemenea, prin configurare flexibilă şi a ajuns pe locul trei în aceeaşi categorie cu Grandland X.

Noile modele din gama de SUV-uri Opel, Grandland X şi Crossland X, continuă povestea de succes iniţiată de modelul Mokka X în competiţiile Off Road. Modelul cu tracţiune integrală a câştigat de două ori în segmentul SUV-urilor sub-compacte. Există motive clare pentru acest succes în serie: toate cele trei modele au un caracter practic, pe lângă numeroasele tehnologii şi dotări de confort precum sistemul de avertizare privind o coliziune frontală, farurile LED şi scaunele ergonomice certificate de AGR, având un raport calitate/preţ bun.

Cititorii revistei Off Road votează autovehiculele de teren şi SUV-urile preferate încă din anul 1982. În acest an, cititorii revistei înrudite SUV Magazin au avut posibilitatea să voteze pentru prima dată. Peste 43.500 de voturi au fost înregistrate în sondajul actual. Fanii autovehiculelor de teren şi SUV au avut de ales dintre 174 de autovehicule în cadrul a 12 categorii.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide