Opel Grandland X şi-a mai adjudecat un premiu

Nou-venitul nu este singurul model Opel care ...

Opel Grandland X şi-a mai adjudecat un premiu Opel Grandland X şi-a mai adjudecat un premiu

Cititorii revistelor germane Off Road şi SUV Magazin au votat Opel Grandland X drept cel mai bun autovehicul din segmentul său în cadrul Premiilor Off Road 2018. Este prima dată când cititorii şi-au putut vota autovehiculul preferat în segmentul 2WD-SUV, Opel Grandland X lăsându-i în urmă pe ceilalţi unsprezece competitori.

Nou-venitul nu este singurul model Opel care îi convinge pe cititorii celor două reviste. Opel Crossland X a impresionat, de asemenea, prin configurare flexibilă şi a ajuns pe locul trei în aceeaşi categorie cu Grandland X.

Noile modele din gama de SUV-uri Opel, Grandland X şi Crossland X, continuă povestea de succes iniţiată de modelul Mokka X în competiţiile Off Road. Modelul cu tracţiune integrală a câştigat de două ori în segmentul SUV-urilor sub-compacte. Există motive clare pentru acest succes în serie: toate cele trei modele au un caracter practic, pe lângă numeroasele tehnologii şi dotări de confort precum sistemul de avertizare privind o coliziune frontală, farurile LED şi scaunele ergonomice certificate de AGR, având un raport calitate/preţ bun.

Cititorii revistei Off Road votează autovehiculele de teren şi SUV-urile preferate încă din anul 1982. În acest an, cititorii revistei înrudite SUV Magazin au avut posibilitatea să voteze pentru prima dată. Peste 43.500 de voturi au fost înregistrate în sondajul actual. Fanii autovehiculelor de teren şi SUV au avut de ales dintre 174 de autovehicule în cadrul a 12 categorii.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.