Opel Insignia a primit acreditare pentru scaunele ergonomice

Gata cu durerile de spate! Cele mai "sănătoase" scaune din industria auto, deţinute de Opel Insignia, sunt în concordanţă cu normele stricte impuse de medicii germani.

Opel Insignia a primit acreditare pentru scaunele ergonomice Opel Insignia a primit acreditare pentru scaunele ergonomice

Scaunele ergonomice ale Opel InsigniaNoile scaune ergonomice oferă şoferului posibilitatea de a le regla după suprafaţa a cel puţin trei pătrimi din corpul său. Reglabile în înălţime (cu până la 6.5 cm) şi în lungime (până la 27 cm), în total ajustabile în 8 direcţii, scaunele lui Opel Insignia sunt cele mai reglabile din întreaga industrie. Numai tetierele sunt reglabile în patru direcţii. Fiecare pasager va beneficia de diverse reglaje ale scaunelor, nu doar şoferul.

Opel Insignia a fost lansată la LondraO mare parte din accidentele auto au loc din cauza zdruncinărilor maşinii. Opel reuşeşte să reducă la minimum aceste efecte prin scaunele ergonomice montate pe Insignia. Siguranţa şi confortul acestor scaune sunt sporite şi de unele îmbunătăţiri, cum ar fi suporturi mai lungi pentru sprijinul braţelor. Scaunele din noul Opel Insignia au trei versiuni: Sport (standard), Essentia şi Cosmo.  

AGR (Aktion Gesunder Ruken) este un colegiu independent al specialiştilor în ergonomie şi al doctorilor germani. Iar pentru a primi o acreditare de la acest colegiu un producător auto ar trebui să aibă nişte scaune atât de ergonomice încât acestea ar putea fi construite doar cu o tradiţie în domeniu în spate. Opel are astfel de precedente, beneficiind deja de două acreditări ale acestui colegiu. Prima acreditare pe care germanii au primit-o de la acest colegiu de medici a fost cea pentru scaunele ergonomice montate pe Opel Vectra. Acestea erau reglabile în nu mai puţin de 18 direcţii. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.