Opel Insignia - creşterea producţiei

În timp ce toţi marii constructori anunţă închiderea fabricilor şi disponibilizări ale muncitorilor, Opel Insignia se vinde atât de bine, încât s-a decis dublarea capacităţii de producţie!

Opel Insignia - creşterea producţiei Opel Insignia - creşterea producţiei

Într-adevăr, poate părea o ironie că, pe fondul crizei economice din domeniul auto, cei de la Opel vor să producă mai multe maşini!

Însă Opel Insignia, recent lauretă a competiţiei "World Car of the Year 2009", se pare că are un succes foarte mare al vânzărilor încă de la lansare. Ceea ce a dus la decizia majorării cadenţei de producţie de la 600 la 1.000 de maşini pe zi, în fabrică lucrându-se în patru schimburi. Se pare că au fost realocaţi muncitori de la uzinele care asamblează Corsa şi Astra, aflate momentan în pauză, pe fondul scăderii cererii la aceste modele.

Opel Insignia ar putea fi un mic balon de oxigen pentru General Motors, deoarece maşina va fi vândută şi sub alte mărci ale grupului. Totuşi, nu înseamnă că va salva GM, ci va contribui, probabil, la amânarea sfârşitului...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.