Opel Insignia ecoFLEX

Producătorul german prezintă publicului aflat zilele acestea la Salonul Auto de la Paris o Insignia de 160 CP marketată drept un automobil ecologic.

Opel Insignia ecoFLEX Opel Insignia ecoFLEX

Marketingul conteazaFoarte mulţi producători vin cu oferte tot mai ecologice, tema aceasta fiind una dintre cele mai importante prezente la mondialul din Paris. Dar dacă de obicei concurenţa vine cu motoare mici sau cu puteri de până în 120 CP, cu emisii reduse de CO2, de cele mai multe ori sub 120 g pe km. Evident, nu uită să adauge la nume şi indicativul eco.

Opel face aproape acelasi lucru. Adică se foloseşte de indicativul eco, dar la partea de economie reală, lucrurile stau puţin mai rău: emisiile de CO2 se situează în zona a 140 de grame emise la fiecare km. Mai mult decât concurenţa. Dar Opel are grijă să afişeze numele de ecoFLEX pentru sublinierea caracterului ecologic dar şi să se laude cu motorul diesel de 2.0 litri de 160 CP. Cuplul motor de 340 Nm este disponibil încă de la 1750 rpm, cu un plus de 40 Nm la nevoie timp de 15 secunde.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.